• NAVEGANT PEL RIU NIL

  T’apassiona l’arqueologia?…T’agradaria aprendre a desxifrar un jeroglífic?…T’imagines poder fer un viatge en creuer pel riu més gran del món i observar un dels paisatges més bonics i captivadors?…O potser desitjaries endinsar-te en les grans llegendes dels grans faraons i veure les mòmies d’alguns d’ells…?. Doncs… aquest és el teu viatge perfecte!

   


  Egipte ha estat des de sempre font d’inspiració de molts contes infantils i també escenari de grans pel·lícules. És un país amb un encant especial i que no deixa indiferent a ningú que el visita. Jo vaig estar-hi fa uns anys i en guardo un màgic record…

   

  El viatge que us proposo és a bord d’un fabulós creuer amb tota mena de detalls i comoditats. Sols d’aquesta manera s’assegura que el vostre recorregut pel riu Nil es converteixi en una experiència inoblidable.

   

  El trajecte s’inicia al Caire fins arribar a Abu Simbel. Mica en mica aniran apareixent les piràmides de Giza, els temples de Karnak, Luxor, Kom Ombo i el d’Edfú.

   

   

   

  Sobre aquestes línies podeu veure el complex  d’Abu Simbel, construït sota el mandat del faraó Ramsés II. La seva grandesa no sols recau en la majestuositat que salta a la vista, sinó també perquè va ser traslladat des de la seva ubicació original als anys seixanta, quan van construir la gran pressa d’Aswan.

   

   

  A l’inici de la història d’Egipte, les esfinxs van representar la força i la saviesa del rei. Aquesta és la gran Esfinx de Giza. Atribuïda al rei Kefren, té cos de lleó i cap humà.

   

  En definitiva, us animo a visitar un dels indrets més encantadors del món, on sereu sempre ben rebuts pels seus habitants, sempre acollidors i hospitalaris. A més, quedareu sorpresos per la seva gastronomia i rebosteria. I un últim apunt, us asseguro que si hi aneu, hi repetireu segur!!

   

  Bon viatge!

   

   

  Miriam Amaya Hernández.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.