• Els Gallecs, espai rural a descobrir!

    A prop de Mollet del Vallès just entre les poblacions de Parets i Polinyà es troba Els Gallecs, un espai rural format per una xarxa de camins amb diferents itineraris que pots recórrer tant a peu com amb bicicleta. Es troba a uns quinze minuts de Barcelona i pots arribar en tren fins a l’estació de Mollet-Santa Rosa o en cotxe ja que disposa d’aparcament de franc a les rodalies.

    Aquesta proposta està destinada per a tots aquells que us agradi estar en contacte amb la natura i gaudir coneixent un espai únic durant tot u

    n dia. Podeu escollir la vostra ruta entre el camí de Gallecs, el camí de la Torre d’en Malla i el camí dels Bandolers així com l’eix de bicicleta entre d’altres. La vostra elecció anirà en funció del grau de dificultat de l’itinerari ja que trobareu des de camins planells fins a senderons escarpats pel mig del bosc.

    Com a punts d’interès per la zona, us recomano visitar l’Església dels Gallecs amb una agrobotiga al costat on podreu comprar productes ecològics els quals provenen de l’agricultura sostenible del voltant. En els diversos aiguamolls podeu fer-ne també una parada per descobrir la flora i la fauna de l’entorn a través dels seus miradors. Si voleu carregar piles, hi ha zones de pícnic al llarg dels raserets i fer una becaina a sota d’una alzina.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Per als més petits de la casa hi ha una àmplia oferta d’activitats pedagògiques destinades no només a conèixer l’entorn sinó també a prendre consciència per la cura del medi ambient a partir de diferents àmbits com les energies renovables , l’ús raonable de l’aigua i la gestió dels residus.

     

    Us animo a fer-ne un tomb pels Gallecs quan vulgueu!

    Marta Martin

     

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.