• Cadaqués, un poble especial

    D’entre totes les poblacions que trobem a Catalunya, n’hi ha una que destaca per la seva autenticitat i la seva bellesa indiscutible; Cadaqués.

    Cadaqués és un poble pesquer situat a la Costa Brava, a la comarca del Gironès.  Aquest té al voltant de 3.000 habitants i els seus voltants, el Parc Natural de Cap de Creus, són perfectes per passar-hi un matí solejat i gaudir dels seus paisatges.

     És indispensable fer una visitar a aquest petit poble i passejar pel casc antic i deixar-se perdre pels seus carrers blancs i laberíntics. És aconsellable pujar fins a l’església parroquial de Santa Maria i contemplar la increïble vista de la badia.

     

     

    Si hi ha vas a l’estiu podràs recórrer-hi diverses cales que hi ha al voltant del poble i refrescar-te en les aigües netes i transparents de la Costa Brava. O si d’altra banda , ets més de muntanya pots optar per fer alguna de les excursions a peu pel Parc Natural de Cap de Creus i deixar-te hipnotitzar pels seus imponents penya-segats .

    Tampoc ens oblidem d’esmentar la gastr

    onomia local, on hi trobarem restaurants acollidors on podràs provar peix fresc del dia o el famós ‘suquet de peix’.  Es diu que a Cadaqués existeixen quatres delícies gastronòmiques : a l’hivern els eriçons de mar (“grotes”), a la primavera els musclos de roca , a l’estiu els crustacis i a la tardor el vi. Així que si ets un gran amant de la gastronomia aquest és el teu lloc.

     

    .Per arribar-hi al poble es pot accedir des de l’autopista AP-7 i sortint per la sortida 4 (Figueres-Roses) i agafant la carretera local GI-614 que , passant per diverses corbes, us portarà directament al poble. Si voleu anar amb transport públic, des de Figueres surten busos diaris cap a Cadaqués.

    Vagis com vagis i tan se val l’època del any, sempre valdrà la pena fer una visita aquest poble. Si el que necessites és pau i tranquil·litat no t’ho pensis més, vine a Cadaqués.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.