• V Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana (07/07/2017)

  Escrit per el 26 de juliol del 2017 a les 9:39 a: General, Jornades i congressos

  El divendres 7 de juliol, a l’Ateneu Barcelonès, va tenir lloc la V Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana. Aprendre català per usar-lo. Polítiques lingüístiques d’aprenentatge de la llengua

  En l’enllaç que més avall teniu al blog “Clica’t al nou” de Nou Barris, trobareu la notícia sobre la intervenció de Mireia Nebot (TNL de la Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona) a la Jornada. Nebot va participar en la taula interdisciplinària “Societat actual i tendències en l’aprenentatge de llengües” amb una ponència a partir de dues preguntes formulades amb motiu de l’estudi ÈLIA: quines són les tendències didàctiques en ensenyaments de llengua que caldria tenir en compte per renovar l’oferta formativa? Què és el que més «funciona» a l’aula?  

  Enllaç a la notícia sobre M. Nebot al blog “Clica’t al nou”

   Aquí teniu l’enllaç a les reflexions que va escriure la Mireia Nebot com a base de la seva ponència: Reflexions sobre tendències didàctiques en l’ensenyament de català per a adults al Consorci per a la Normalització Lingüística 

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • CNL de Barcelona: I am sorry, we weren’t aware of this problem with our web. We haven’t receive any...
 • parentstelevisioncouncil.org: I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing...
 • CNL de Barcelona: Thanks four your comments. We are pleased that you enjoy our blog, we always try to give you...
 • see this: I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which...
 • Eulàlia Panyella: Hola, Luis, Fer teatre amb els alumnes és al.lucinant. No té desperdici. Prova-ho quan tinguis un...

Núvol d'etiquetes

activitats complementàries blocs webs Blogs club de lectura Concurs conversa Cultura Dia de la Poesia enfocament comunicatiu En parlem dimecres escriptura Espriu expressió oral Fabra i Coats Gimcana 1714 Grup de conversa elemental història Intercanvi d'experiències Lectura lideratge literatura Mandales Pronunciació i lectura en veu alta rutes establiments VxL cohesió tasques TIC Ves per on. 1714 Veus del 1714 Videoblog