• V Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana (07/07/2017)

  Escrit per el 26 de Juliol del 2017 a les 9:39 a: General, Jornades i congressos

  El divendres 7 de juliol, a l’Ateneu Barcelonès, va tenir lloc la V Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana. Aprendre català per usar-lo. Polítiques lingüístiques d’aprenentatge de la llengua

  En l’enllaç que més avall teniu al blog “Clica’t al nou” de Nou Barris, trobareu la notícia sobre la intervenció de Mireia Nebot (TNL de la Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona) a la Jornada. Nebot va participar en la taula interdisciplinària “Societat actual i tendències en l’aprenentatge de llengües” amb una ponència a partir de dues preguntes formulades amb motiu de l’estudi ÈLIA: quines són les tendències didàctiques en ensenyaments de llengua que caldria tenir en compte per renovar l’oferta formativa? Què és el que més «funciona» a l’aula?  

  Enllaç a la notícia sobre M. Nebot al blog “Clica’t al nou”

   Aquí teniu l’enllaç a les reflexions que va escriure la Mireia Nebot com a base de la seva ponència: Reflexions sobre tendències didàctiques en l’ensenyament de català per a adults al Consorci per a la Normalització Lingüística 

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>