• Mireia Nebot, TNL d’ensenyament del CNL de Barcelona, participa en els Cursos d’Estiu de València

  Escrit per el 26 de juliol del 2018 a les 10:40 a: General, Jornades i congressos

  Del 9 al 12 de juliol, els XXXV Cursos d’Estiu de la Ciutat de València van acollir diverses ponències sobre eines de comunicació transmèdia, cursos en línia i ensenyament de català per a adults.
  El passat 12 de juliol, va tenir lloc la conferència sobre ensenyament de català per adults, a càrrec de Mireia Nebot, tècnica de normalització lingüística de la Delegació de Nou Barris del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, a la sala d’actes de l’IES Benlliure de València en el marc dels XXXV Cursos d’Estiu, organitzats per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. 

  Nebot va fer una descripció de la feina docent que du a terme com a tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), va relatar quins cursos i modalitats s’hi imparteixen, les característiques de l’alumnat i va fer una reflexió sobre en quin punt es troben els materials d’aprenentatge de la llengua catalana que fa servir. Dins d’aquest context, va ressaltar l’acolliment lingüístic, les eines transversals que es fan servir en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona com ara l’Espai Avinyó, el programa BCN Interculturalitat, o les sessions d’acollida (SOAPI), a més del programa Voluntariat per la llengua, que ajuden l’alumnat a iniciar-se en el coneixement i l’ús de la llengua catalana des d’una perspectiva de cohesió social. 

  En la segona part de la conferència, Mireia Nebot va reflexionar sobre les noves tendències didàctiques que recull l’Estudi Èlia de la Direcció General de Política Lingüística, programa en el qual Nebot ha participat, juntament amb d’altres professionals, com a tècnica de normalització lingüística. 

  Per Mireia Nebot, “va ser una bona oportunitat poder compartir experiències i perspectives amb d’altres professionals relacionats amb l’ensenyament del català”.

   

  Mrieia Nebot als XXXV cursos d'Estiu de València

  Fotografia de @JoanLlCentelles

   

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>