• Rics en paraules

  imatge Rics en paraulesAmb motiu del 10è aniversari del Voluntariat per la llengua, hem ideat l’activitat “Rics en paraules”, oberta a tota la població de Molins de Rei.

  L’activitat consisteix a omplir una butlleta amb la paraula catalana que t’agradaria ensenyar a una persona de fora o amb la paraula catalana que et va agradar que t’ensenyessin, si la teva llengua no és el català.

   

  Del 29 d’octubre fins al 5 de desembre es podran dipositar les butlletes a les urnes situades a diferents punts de la vila: a l’Ajuntament, a Ca n’Ametller, a la Federació Obrera, a la Ràdio, a la Biblioteca, a les associacions de veïns i d’altres entitats. També s’hi pot participar enviant un correu electrònic a slcmolins@cpnl.cat, o bé a través de Facebook i Twitter, a través de  #Ricsenparaules.

 1. Juan Carlos

  03 nov. 13
  19:31 #

  Hola, es pot omplenar més d’una bulleta, o enviar més d’un correo ?
  Moltes gracies.
  Salutacions.

  1. slcmolins

   04 nov. 13
   8:17 #

   No hi ha problema a omplir més d’una butlleta. No es tracta d’un concurs, a veure qui guanya, sinó d’una activitat que visualitzi la riquesa de vocabulari que tenim i que podem ensenyar. Per tant, endavant. El dia 18 de desembre, un cop buidades les urnes i recollits els correus electrònics, inaugurarem a la Federació Obrera el recull de paraules que haurem aconseguit i entre tots els participants, traurem indiscriminadament unes butlletes i obtindran uns obsequis. Moltes gràcies per la col·laboració