• 3a edició de DAU Barcelona, festival dedicat als jocs de taula

    DAU BarcelonaDau Barcelona arriba a la tercera edició i es consolida com la gran festa de participació i de creativitat

    S’hi ofereixen jocs de tot tipus i per a totes les edats. Els jocs, a més d’una activitat cultural i social, són també creació, de manera que Dau Barcelona posa l’accent en els autors de jocs. L’entrada és lliure i s’adreça a un públic ampli.

    Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona acull el festival Dau Barcelona el cap de setmana del 13 i 14 de desembre, de les 10 del matí a les 8 del vespre

     

    Així mateix, el Consorci per a la Normalització Lingüística de Barcelona i la Plataforma per la Llengua conviden els assistents a jugar en català.

    itjc

    El festival està organitzat per la Direcció de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el comissariat d’Oriol Comas.

    Enguany, s’ampliarà la superfície dedicada al festival amb l’Espai Josep Bota, el Casal de Barri de Sant Andreu i el gran pati central del recinte, espais que se sumen a la nau central de l’antic complex fabril. Amb l’ampliació de l’espai, s’obre també el ventall. A partir de l’edició 2014, Dau Barcelona és el festival del joc. A més de tot l’espai per als jocs de taula, comptarem amb un notable programa d’activitats de jocs tradicionals i amb jocs de simulació històrica, de rol i de miniatures. És de destacar l’espai específic per a les escoles de Sant Andreu, on els seus nens i nenes podran fer tallers de creació de jocs i participar en concursos exclusius per a ells.

    Com cada any, el festival edita una guia amb un recull dels millors jocs que es poden trobar actualment a les botigues.

    Els jocs són l’única activitat de creació on el receptor final n’és sempre el protagonista absolut. Un joc és una creació que experimenten, literalment, les persones. A més, un joc és un fenomen de relació i de cohesió social de primer ordre. Per això, Dau Barcelona és un festival que s’adreça a les famílies i a la comunitat de jugadors avesats, als qual oferim l’ampli ventall de jocs que hi ha ara mateix a l’abast. Durant dos dies, els editors de jocs de taula presents al mercat i un bon nombre d’entitats de tota classe de jocs proposaran i ensenyaran jocs a grans i a petits. A partir de 5 anys tothom pot trobar el seu espai de joc a Dau Barcelona.

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes