• Alumnes de la Delegació de Nou Barris visiten el Parlament

    Durant l’activitat, els assistents de dos cursos de nivell bàsic, han pogut conèixer més a fons la història de la institució parlamentària i també com s’organitza la política catalana, des de qui pot votar fins a qui escull el president de la Generalitat de Catalunya. Gràcies a la visita guiada, els estudiants han fet preguntes per resoldre dubtes i passejar pels amplis passadissos d’aquest emblemàtic edifici.

    Aquesta activitat és complementària als cursos i permet practicar la llengua en una situació real que apropa els assistents al coneixement de la societat catalana: entra en un dels objectius fonamentals del Consorci per a la Normalització Lingüística de donar a conèixer la llengua i la cultura del país.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes