• La llibreria La Font de Mimir, premi a la millor iniciativa lingüística del comerç

    La Font de Mimir, llibreria de Nou Barris fundada l’any 2010, ha estat guardonada amb el Premi Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) a la millor iniciativa lingüística del sector comercial 2015 – Memorial Mercè Canal en la Categoria d’Establiments. La Font de Mimir és col·laboradora habitual de la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona.

    La llibreria La Font de Mimir, premi a la millor iniciativa lingüística del comerç

    Carles Ramón Mansa, propietari de La Font de Mimir (centre) va rebre el premi de mans d’Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, i el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert.

    La Confederació de Comerç de Catalunya li ha lliurat el premi en el marc de la X Convenció del Comerç de Catalunya

    El Jurat ha destacat de La Font de Mimir, la retolació, l’atenció a la clientela i la política comunicativa en català; la promoció del còmic en català, un àmbit en el qual costa d’entrar-hi; el fet que sigui una llibreria amb vocació de servei al barri que, en col·laboració amb entitats culturals, actua com a dinamitzador lingüístic i cultural en una zona com Nou Barris, amb un alt índex de població nouvinguda, i la pàgina web en català, molt dinàmica i completa, que incorpora un blog en català, un de literatura infantil i un altre de juvenil.

    La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) va celebrar el passat 26 d’octubre la XII edició del Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial – Memorial Mercè Canal i la VII edició el Premi extraordinari 2015 per l’aplicació del Pla d’assessorament d'”Oberts al català”, en el marc de la X Convenció del Comerç de Catalunya, en la qual també s’ha commemorat el 25è aniversari de la creació del Servei Lingüístic de la CCC.

    Aquests guardons, que tenen com a finalitat reconèixer l’esforç que fan les entitats, empreses i associacions dels sectors del comerç, dels serveis i del turisme per promoure l’ús del català, compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través dels departaments d’Empresa i Ocupació, de Cultura (Direcció General de Política Lingüística) i de Benestar Social i Família (Direcció General per a la Immigració).

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes