• Anna Folch, una àvia sàvia al Caire

    El 4 de novembre, el Centre Cívic Can Verdaguer va acollir la trobada amb l’autora Anna Folch per comentar el seu darrer llibre De peus a terra. Cròniques d’una àvia al Caire (Mosaics Llibres, 2015), organitzada per la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona.

    Anna Folch, una àvia sàvia al CaireL’escriptora Anna Folch va signar exemplars del seu llibre al Centre Cívic Can Verdaguer de Nou Barris.

    L’escriptora Anna Folch visita la delegació de Nou Barris per comentar la seva última novel·la ‘De peus a terra. Cròniques d’una àvia al Caire’

    De peus a terra. Cròniques d’una àvia al Caire recull el relat d’experiències viscudes al llarg de tres visites d’un mes a la capital egípcia que Folch fa per visitar la seva filla i el seu gendre (periodistes tots dos destinats al Caire) i els seus  néts. Hi projecta la seva mirada d’àvia occidental, aclaparada de vegades, fascinada sempre, i hi explica experiències que van més enllà de la simple visita turística.

    A la trobada, oberta al públic, hi van assistir més d’una vintena d’alumnes del curs Intermedi 1 de la professora Mireia Nebot que s’havien llegit el llibre, i veïns de Nou Barris. L’autora es va mostrar tal i com és al llibre: interessant, plena de curiositat i inquietuds, sàvia i entranyable. Va parlar de la gènesi del llibre, del procés literari, de lectura, escriptura i aprenentatge i va respondre les preguntes que li van fer els assistents. Al final de la sessió hi va haver signatura d’exemplars.

    L’acte va ser organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, delegació de Nou Barris amb la col·laboració del CC Can Verdaguer.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes