• Arrencada amb èxit del Club del còmic a Nou Barris

    La primera sessió del cicle d’activitats emmarcades dins del Club del còmic es va fer ahir dimecres a la llibreria La font de mimir

    Arrencada amb èxit del Club del còmic a Nou Barris Els assistents van poder comentar l’obra de Persèpolis, de Marjane Satrapi. Una novel·la gràfica en blanc i negre plena de poesia i humor que narra la vida de l’autora des dels 10 anys fins a l’entrada de la vida adulta. Malgrat el to amable del llibre la història és autènticament dura: la vida d’una noia entre el final del regnat del Sha de Pèrsia, l’inici de la república islàmica i la guerra Iran-Iraq, amb una dura crítica al país d’Iran, però també a l’Europa dels vuitanta-noranta. La lectura de Persèpolis va posar de manifest que hi ha còmic d’una qualitat equiparable a novel·les d’alta literatura i que no es tracta d’un gènere purament de distracció o adreçat a un públic infantil-juvenil.

    El Club va comptar amb un convidat d’excepció, en Jordi Sánchez Navarro, director entre els anys 1996 i 1999 del Saló Internacional del Còmic a Barcelona.

    La propera sessió està prevista per al 16 de desembre i s’hi comentarà el còmic Arrugues, de Paco Roca.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes