• Alumnes de Bàsic 1 de Nou Barris s’endinsen a la poesia

    Aprofitant que s’acosta Nadal i és temps d’aprendre algun verset, un grup d’alumnes d’un curs de la Delegació de Nou Barris al Centre Cultural Ton i Guida ha triat unes poesies de Roser Folc Béjar, nascuda a Sants i des de molt petita veïna de Canyelles, per recitar-les
    WP_20151027_005Alumnes de Bàsic 1 de Nou Barris s'endinsen a la poesia En una primera lectura als poemes de l’autora, els alumnes, bocabadats, han llegit i entès de seguida el significat dels poemes publicats a Talaiot, revista literària del Ton i Guida. La Roser Folc, que està preparant el seu nou llibre, incideix en la importància que, per a ella, té la poesia i el silenci.

    En una altra sessió, els alumnes i la professora, la Sandra Casamitjana, han volgut convidar l’autora i, per això, han pensat les preguntes a fer-li el dia de la trobada. Així doncs, els alumnes i la Roser s’han pogut conèixer al Ton i Guida en una estona on la paraula, la música i l’emoció han omplert l’aula. Ara els alumnes esperen la trobada que al gener organitzarà el Ton i Guida i on, qui ho vulgui, sentirà novament o per primera vegada la veu de la Roser.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes