• El joc ‘Cap de colla’ a El Club del joc del mes de febrer

    Llibreria La Font de Mimir (C. de Costa i Cuxart, 5)
    Barcelona
    Cap de colla és un joc de taula de cartes i daus que representa i difon la cultura castellera d’una forma divertida, dinàmica i enginyosa. Nacho Pascual, coautor del joc vindrà a presentar-lo a la llibreria La font de mimir el proper 24 de febrer a les 18.30 hores.

    Nacho Pascual i Xavier Vallverdú, guitarra i teclista del grup Bongo Botrako, acaben de presentar un producte molt diferent al que ens tenen acostumats, un joc de taula relacionat amb el món casteller. Els creadors de hits tant internacionals com “Todos los días sale el Sol” han posat en marxa la seva pròpia editorial, Coopula, per poder dissenyar, fabricar i distribuir jocs i productes discogràfics i audiovisuals. Es tracta d’una filosofia “Do It Yourself”, com ells mateixos defineixen, que té un fort lligam amb la relació del grup amb la indústria musical.

    El Cap de colla és un joc de cartes en què s’alcen castells en una sèrie de rondes, imitant una diada castellera. Primer cal assajar i recollir un seguit de cartes que decidiran per quina estructura ens decantem. Després arriba el moment de sortir a plaça, s’intenta alçar el castell més alt i el resultat al fer sonar les gralles es decideix amb un parell de daus. L’estratègia i atzar, en dosis molt ben anivellades, fan d’aquesta experiència quelcom més que entretingut.

    L’activitat d’El Club del joc va lligada a la campanya I tu, jugues en català? que vol donar a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català i de fomentar-ne l’ús i el consum.

    Enllaços relacionats
    ECJEl joc 'Cap de colla' a El Club del joc del mes de febrer
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes