• Cursos intensius d’estiu de nivell elemental, Intermedi 3 i Suficiència 3

    El proper mes de juliol, el CNL de Barcelona oferirà tres cursos intensius del nivell Elemental 1 i un curs de cada un dels nivells Elemental 2, Elemental 3, Intermedi  3 i Suficiència 3. Són de 12 h setmanals i s’impartiran en sessions de tres hores, de dilluns a dijous, en horaris de matí, tarda o vespre. Durant el mes d’agost només s’impartiran cursos de nivell bàsic.
    Cursos intensius d'estiu de nivell elemental, Intermedi 3 i Suficiència 3 Podeu consultar l’oferta detallada de llocs i horaris a partir del 21 d’abril, al web del CNL de Barcelona o, presencialment, a les delegacions del CNL.

    Dates d’inscripció

    Torn preferent (antics alumnes): 28 de juny

    Torn general (nous alumnes): 29 de juny

    Calendari dels cursos

    Del 4 al 27 de juliol

    Inscripcions

    Les inscripcions es faran a simultàniament a les diferents delegacions del CNL de Barcelona en horari d’atenció al públic.

    Des del 15 de juny al 15 de setembre, l’horari d’atenció al públic serà de 9 a 14 h, excepte a Nou Barris, que serà de 9 a 13 h.

    Requisits per a la inscripció

    • Document oficial d’identificació: NIF, NIE, passaport o document identificatiu de països de la UE amb fotografia
    • Els nous alumnes han de portar la butlleta resultant de la prova de nivell o l’acreditació prèvia corresponent
    • Documents necessaris per a les persones que demanin reducció de preu: carnet actualitzat de família nombrosa //  carnet de família monoparental // carnet de pensionista o de jubilat // Persones que tenen una discapacitat reconeguda del 33% o més: targeta i certificat // Aturats: document actualitzat que n’acrediti la situació (Certificat de demanda o Certificat de situació de la demanda (demandant d’ocupació) de l’OTG, o Informe de situació actual de la Tresoreria de la Seguretat Social, o Certificat negatiu d’alta a la Seguretat Social, o bé comprovant bancari de percepció de subsidi d’atur o de PIRMI

    Amb aquests documents pot fer la inscripció una altra persona. Cada persona podrà fer com a màxim dues inscripcions.

    Aclariments 

    La inscripció en torn preferent fa referència als antics alumnes, és a dir, persones matriculades en les convocatòries de cursos d’un any enrere com a màxim, a comptar des de la data de la inscripció al curs , i, també, les persones que provenen d’organitzacions que hagin signat amb el CPNL un conveni de col·laboració on s’estipuli que tindran inscripció preferent.

    Els nous alumnes s’han d’inscriure en el torn general. Les places disponibles després de la inscripció del torn preferent s’oferiran als nous alumnes fins que s’exhaureixin.

    Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’arribada al punt d’inscripció.
    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes