• El català serà present al Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona

    Dissabte, 22 d’octubre de 2016 a les 10:00

    Museu Marítim de Barcelona, av. de les Drassanes, s/n
    Barcelona

    El català serà present al Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona

    Dissabte 22 d’octubre, arriba la 3ª edició del Barcelona International Community Day, la cita de referència per als membres de la comunitat internacional que viuen a Barcelona. Organitzada per Barcelona Activa, es tracta d’una jornada d’accés gratuït, plena d’activitats i informació en les àrees d’interès dels estrangers que decideixen instal·lar-se a la ciutat: aterratge personal, treballar i fer negocis i gaudir de la ciutat i fer nous contactes.

    El CNL de Barcelona participa per tercer any consecutiu en aquest certamen, on tindrà un estand des del qual farà difusió dels serveis que ofereix a la ciutadania, entre els quals destaquen els cursos de català de tots els nivells i modalitats per a adults, les activitats lúdiques i culturals que proposa al seu alumnat i el programa Voluntariat per la llengua.

    Precisament, el CNL oferirà el taller “Voluntariat per la llengua” per donar a conèixer a la comunitat internacional la utilitat d’aquest programa per facilitar l’ús de la llengua catalana als aprenents que encara no s’han llançat a parlar-la. Aquest taller tindrà lloc de les 15.45 h a les 16.30 h a la sala Llobregat.

    Programa

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes