• L’aplicació Jocs en català atreu l’atenció dels visitants a la Festa pel Joc en català

    La 13a Festa pel Joc i el Lleure en català, que es va celebrar dissabte passat, va aplegar unes 9.000 persones al passeig Lluís Companys. Com cada any, el CNL de Barcelona va assitir a aquesta cita impulsada per la Plataforma per la Llengua i ineludible per tothom que vol reivindicar el joc i el lleure en català.
    L'aplicació Jocs en català atreu l'atenció dels visitants a la Festa pel Joc en catalàLa directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, va visitar l’estand del CNL de Barcelona amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

    El CNL de Barcelona va ser present a la Festa pel Joc i el Lleure en català donant a conèixer l’app Jocs en català, dins de la campanya ‘I tu, jugues en català?’

    L’estand del CNL de Barcelona va rebre una allau de visitants interessats a participar en el sorteig de cinc jocs Patim, patam, patum de la mà de l’app Jocs en català, que és una de les novetats que s’incorporen a la campanya I tu, jugues en català?. Aquesta és una campanya del CPNL que té com a propòsit donar a conèixer l’oferta de jocs i jo guines en català i fomentar-ne l’ús. Així doncs, l’aplicació Jocs en català permet consultar l’oferta de jocs i joguines en català que hi ha la mercat.

    Finalment, 160 persones van participar en el sorteig organitzat pel CNL de Barcelona que va atreure molts visitants encuriosits pel funcionament de l’aplicació Jocs en català, una eina molt útil per començar a planificar les compres dels regals de Reis i de Nadal que ja son aquí al costat.

    Per l’estand del CNL de Barcelona també hi van passar personalitats com la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell i de la directora general de Política Lingüística de la Generalitat, Ester Franquesa, que es van mostrar molt interessades per l’aplicaciió Jocs en català.
    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

    Enllaços relacionats

     

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes