• La delegació de Nou Barris participa a la Festa Major del districte

    Dimarts va començar la Festa Major del districte i la delegació de Nou Barris hi va participar amb un taller de lectura fàcil de caràcter inclusiu a la Biblioteca de Nou Barris. El llibre a comentar va ser Tingues cura del teu benestar físic i emocional, que forma part de la col·lecció ‘Tu pots’.  Els llibres d’aquesta col·lecció ofereixen informació i consells per desenvolupar-se amb autonomia i seguretat. Van adreçats especialment a un públic que per motius personals, familiars o socials no ha adquirit, o està en procés de fer-ho, els coneixements necessaris per assumir responsabilitats i superar les situacions del dia a dia.
    El taller de lectura impartit dimarts va treballar sobre l’exercici físic dins del benestar físic i la relaxació pel que fa al benestar emocional amb activitats que incloïen dinàmiques d’exercici físic i de relaxació barrejades amb el comentari de la lectura del llibre.
    La trobada, organitzada en col·laboració amb Grup Serveis Iniciativa Social, Asproseat, el Centre Especial de Treball i Centre Ocupacional, la Biblioteca de Nou Barris i la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, va tenir molt bona acceptació per part dels assistents.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes