• Últimes places al curs semipresencial d’Intermedi de Nou Barris

    Encara pots inscriure’t al curs II semipresencial, que començarà aviat a la delegació de Nou Barris del CNL  de Barcelona. Els cursos per obtenir el certificat C2 també tenen places lliures
    Últimes places als cursos semipresencials d'Intermedi

    De les 90 hores dels cursos semipresencials, 60 hores es fan a l’aula.

    Queden poques places al curs II de modalitat semipresencial que s’iniciarà d’aquí a pocs dies.

    Aquest curs és quadrimestrals i, per tant, es farà de setembre a febrer. És de 90 hores, amb 60 hores de classe presencial i 30, de treball en línia. Les classes presencials es fan dos cops per setmana, dues hores cada dia. El material de curs és multimèdia en línia a través de l’aula virtual del CNL de Barcelona.

    És, doncs, un curs que demana dedicació, ja que està programat perquè l’alumne pugui obtenir en pocs mesos el certificat de nivell Intermedi de Català (B2 del Marc europeu comú de referència).

    • Lloc: Delegació de Nou Barris

    Dates: Del 27/09 al 12/02

    Horari: Dilluns i dimecres, de 12.20 a 14.20 h

    Si voleu més informació, truqueu al telèfon 933590600, o veniu a la delegació: C. Rosselló i Porcel, 12 bxos.

    El nostre horari d’atenció al públic és: de dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 i, dilluns a la tarda, també, de 16.00 a 20.00 h.

    D’altra banda, els cursos presencials per obtenir el certificat C2 de català també tenen places lliures. Tots començaran el proper mes de novembre. Els podeu consultar al Cercador de cursos.

    Podeu fer les inscripcions a qualsevol delegació del CNL de Barcelona. Consulteu aquí les adreces i horaris d’obertura de cadascuna.

    Enllaços relacionats

     

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes