• El CNL de Barcelona participa un any més en la Festa pel Joc i el Lleure en Català

    L’esdeveniment, que ha arribat a la 14a edició, es va celebrar dissabte passat al Passeig Lluís Companys, i va rebre prop de 9.000 persones visitants

    El CNL de Barcelona participa un any més en la Festa pel Joc i el Lleure en CatalàEster Franquesa, directora general de Política Lingüística; Òscar Escuder i Neus Mestres, de la Plataforma per la llengua, i Assumpta Escolà i Txell Pujol, del CNL de Barcelona.

    El CNL de Barcelona va difondre l’app per a mòbils Jocs en català, que permet consultar l’oferta de jocs i joguines en català existent al mercat.

    Dissabte passat, 18 de novembre, es va celebrar al Passeig Lluís Companys la 14a Festa pel Joc i el Lleure en Català de la Plataforma per la llengua. Com cada any, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona hi va ser present per difondre el programa I tu, jugues en català?.

    La Festa va aplegar unes 9.000 persones que van interessar-se per conèixer iniciatives emmarcades dins el programa del CPNL, com l’app per a mòbils Jocs en català que permet consultar l’oferta de jocs i joguines en català existent al mercat. De fet, la Festa va servir per reivindicar de nou la necessitat de fer créixer aquesta oferta, ja que es calcula que només el 8% de les joguines que les grans empreses fabricants venen a Catalunya incorporen el català.

    Per la Festa hi van passar diverses personalitats com la directora general de Política Lingüística de la Generalitat i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, Ester Franquesa, que va visitar l’espai del CNL de Barcelona per conèixer de primera mà l’activitat de difusió que s’hi estava fent.

    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes