• El Departament de Cultura obre el termini per sol·licitar subvencions per a projectes de foment de l’ús del català d’entitats

    La Direcció General de Política Lingüística i l’Oficina per al Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura obren demà, 17 d’abril i fins al 2 de maig, el termini per sol·licitar subvencions per a projectes de foment de l’ús del català d’entitats.
    El pressupost previst per a aquesta línia és de 415.000 €, un 10,6% superior a la dotació del 2017. La convocatòria prioritza actuacions en els àmbits laboral i empresarial, de joventut i de lleure. Enguany, a més, coincidint amb la commemoració de l’Any Fabra també s’hi podran presentar actuacions que contribueixin a fer conèixer l’obra i la figura de Pompeu  Fabra. Consulteu-ne la informació.
    L’any passat es va donar suport a 75 projectes de 65 entitats d’àmbits diversos: cultura, organitzacions empresarials i sindicals, col·legis professionals, llengua, noves tecnologies, integració social, joves i lleure. Vegeu els projectes subvencionats d’anys anteriors.
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes