• El CPNL celebra Sant Jordi amb més de seixanta actes per tot Catalunya

    El CPNL celebra Sant Jordi amb més de seixanta actes per tot Catalunya

    La diada de Sant Jordi és una de les tradicions catalanes que el CPNL difon més activament entre el seu alumnat, els participants en el VxL i a tota la ciutadania. L’objectiu d’aquestes actuacions és promoure i donar a conèixer la llengua, la literatura i la cultura catalana.

    Des de començaments del mes d’abril, els 22 centres de normalització lingüística del Consorci organitzen i participen en una seixantena d’activitats i actes relacionats amb Sant Jordi. Recitals de poemes, concursos literaris, lectures populars, activitats didàctiques a les aules, intercanvi de llibres, parades al carrer, la campanya “A l’abril, cada paraula val per mil”, tallers de roses i punts de llibre, etc. en són una mostra.

    Molts d’aquests actes i activitats els protagonitza Pompeu Fabra, en commemoració del 150è aniversari del seu naixement, i compten amb la col·laboració del Departament de Cultura i de diverses entitats i organismes com ajuntaments, biblioteques, ràdios municipals, associacions i centres culturals del territori.

    Tots els actes i activitats de Sant Jordi del CPNL es poden consultar al web del Consorci i a les xarxes socials, amb l’etiqueta #SantJordiCPNL.

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes