• La Delegació de Nou Barris presenta la novel·la L’esquerda de l’àngel, de M. Victòria Lovaina

    L’acte tindrà lloc a la Biblioteca de Nou Barris dimarts 19 de juny a les 19.00h. Durant la trobada l’autora parlarà de la seva obra, una novel·la que es desenvolupa a cavall de dues èpoques. La del temps d’en Nèstor, un personatge atrapat entre el neguit per descobrir els fantasmes ocults de la seva infantesa i un sentiment de culpa impregnat d’amor. I la del temps de la Maria i la Cinta, atrapades en una Barcelona de començament de segle xx que les obligarà a lluitar per tirar endavant i que les farà còmplices de fets que mai no haurien imaginat.
    L’esquerda de l’àngel és una novel·la combativa, però al mateix temps analítica, ja que explora a fons les relacions d’amistat i el comportament humà en situacions límit.
    M. Victòria Lovaina és escriptora i professora. Diplomada en Magisteri i llicenciada en Ciències de l’Educació. Treballa com a professora d’ensenyament secundari en un Institut de Cerdanyola del Vallès.
    Ha publicat les novel·les Amb ulls de nina (Premi Joescric, Palma, 2008), Dietari de les Gorges (Premi Paraules a Icària, Barcelona, 2009), Pell de gat (Premi literari Castelló, 2012). L’any 2005 va guanyar, amb Ernesta, el primer premi de Narrativa Breu Districte V. El 2007 va guanyar el segon premi de Narrativa Mercè Rodoreda de Molins de Rei amb l’obra Hivern a Roma. Ha editat alguns relats curts amb col·laboració amb altres autors.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes