• Punt d’intercanvi de llibres

    A partir d’avui els alumnes que entrin a l’aulari de la Delegació de Nou Barris per aprendre català trobaran una novetat en l’espai: un punt d’intercanvi de llibres en català.

    La iniciativa ha sorgit a través de professores de la delegació, com ara la Mireia Nebot, i alumnes que volien llegir llibres en català per reforçar-ne l’aprenentatge.

     

     

     

    El punt d’intercanvi serà autogestionat i tot el que cal és tenir ganes de llegir en català. No cal obligatòriament portar un llibre per poder agafar-ne. Segur que hi haurà gent que en deixarà sense agafar-ne cap.

     

    El cas és fomentar la lectura i aprendre llegint!

     

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. clicat

    07 nov. 19
    19:57 #

    Aquest punt d’intercanvi s’ha pogut obrir, gràcies sobretot al Luiz, alumne del Bàsic 2, que fa traduccions i que des que ha començat el curs ha anat portant llibres per als companys i companyes. L’estem començant a conèixer i volem saber-ne més coses… A veure si ens les explica…

    També volem saber les històries dels altres alumnes que venen cada setmana a fer català. Quant temps fa que sou a Catalunya? Quin curs esteu fent? Com són els vostres companys? De què van els llibres que esteu llegint?

    Va, animeu-vos a deixar-nos un comentari explicant-nos tot això… Podeu, també, fer-nos arribar fotos vostres amb llibres a mnebot@cpnl.cat.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes