• S’entreguen els premis als il·lustradors del “Si l’encertes, l’endevines” 2020

    Es va fer en un acte virtual dissabte 13 de març a les 12 h

     

    Dissabte passat 13 de març es va fer l’acte de lliurament de premis del jurat expert i del públic als il·lustradors de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja que van elaborar els cartells de l’edició 2020 del concurs “Si l’encertes l’endevines”. L’esdeveniment es va fer de manera virtual a causa de les restriccions sanitàries. Hi van participar Assumpta Escolà, directora del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona; Carla Arenas, coordinadora de la Gestió Cultural de la Llotja i Ana Jorrín, professora de la Llotja, il·lustradora i membre del jurat expert. Va presentar l’acte Txell Pujol, coordinadora de Dinamització i Assessorament CNL de Barcelona.

    Assumpta Escola va posar en valor la importància de la iniciativa, ja que es fa gràcies a la col·laboració d’àmbits molt diferents: els joves il·lustradors de la Llotja, el comerç de barri i el CNL de Barcelona.

    Carla Arenas va recordar que la campanya es molt important per fer créixer l’esperit professional dels estudiants, que tenen l’oportunitat de mostrar la seva obra en molts comerços de la ciutat.

    Finalment es van lliurar els premis. Primer es va donar el premi del jurat expert, format per Paula Jarrín, propietària de la llibreria Al·lots, especialitzada en literatura infantil i il·lustrada; Ana Jorrín, professora de l’Escola Superior d’Arts i Disseny La Llotja, i Ona Vilar, il·lustradora i guanyadora del premi del jurat expert de l’edició anterior. El guanyador va ser Joan Sorribas per la il·lustració Caure-li la casa a sobre a algú. La guanyadora del premi del públic va ser Alisa Shkrum, per Donar ales a algú. Tots dos van rebre premis patrocinats per TresC – Comunitat de Cultura i per BCN Llibres. A més, Joan Sorribas serà un dels membres del jurat expert de la propera edició i la imatge d’Alisa Shkrum il·lustrarà la campanya de 2021.

    L’edició 2020 del concurs “Si l’encertes, l’endevines” consistia a endevinar les frases fetes amagades darrere d’unes il·lustracions que es trobaven fent un itinerari virtual per 12 eixos comercials de Barcelona sobre un mapa de la ciutat. Ja és la cinquena edició del concurs, que s’ha estès per tota la ciutat.

    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

    ENLLAÇOS RELACIONATS

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes