• Diàleg sobre la mort segons Panikkar

    Dilluns, 12 de novembre de 2018 a les 18:30

    Centre Cívic Torre Llobeta, c. Santa Fe, 2

    El Centre Cívic Torre Llobeta acollirà un diàleg per compartir com entenem el fet de morir des de les perspectives occidental i oriental, segons Raimon Panikkar, en el marc del Cicle il·lustrats, que enguany girarà al voltant de la mort.

    La delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona proposa aquest espai de diàleg sobre la mort a partir de les reflexions de Raimon Panikkar plasmades per la il·lustradora Inés Castel Branco al llibre La gota d’aigua, segons Raimon Panikkar. Es tracta d’un diàleg entre occident i orient a partir del qual s’estableix el paral·lelisme d’entendre la mort com l’instant en què una gota d’aigua cau al mar.

    Alhora, l’activitat vol sumar-se a la commemmoració del centenari del naixement de Raimon Panikkar i Alemany. En el marc del Programa Barcelona Interculturalitat, el CNL de Barcelona també ha preparat tot un seguit de materials didàctics sobre el pensament intercultural i interreligiós de Raimon Panikkar per donar a conèixer la seva figura a l’alumnat dels cursos de català.

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes