• Creix un 40% el nombre de comerços adherits a la campanya “I tu, jugues en català?”

    Creix un 40% el nombre de comerços adherits a la campanya La nova edició de la campanya “I tu, jugues en català?” comença amb xifres molt positives: ja són més de 377 els comerços que s’hi han adherit a tot Catalunya, un 40% més que l’any passat en aquestes dates. A la ciutat de Barcelona, la campanya compta amb 65 establiments adherits

    “I tu, jugues en català?” és una campanya impulsada pel  CPNL, adscrit al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu donar a conèixer i facilitar l’oferta de jocs i joguines en català i fomentar-ne l’ús entre els ciutadans.

    Actualment es comercialitzen prop de 1.500 joguines en català, xifra que representa al voltant d’un 10% del total de joguines que hi ha ara mateix al mercat. ‘I tu, jugues en català?’ vol fer créixer el nombre de jocs i joguines en català presents als comerços i fer-los ben visibles per donar-los a conèixer. Aquesta iniciativa està adreçada als fabricants de jocs i joguines, als establiments comercials que en venen, als venedors, als compradors i als usuaris en general: infants, famílies, escoles, biblioteques, ludoteques, esplais i diferents tipus d’entitats, entre d’altres.

    Aquesta campanya és una oportunitat per dinamitzar l’activitat econòmica del sector, atès que oferir als clients més jocs i joguines en català de manera visible i clara a les botigues, i facilitar la informació de quins són els establiments que les ofereixen, respon a una necessitat de molts consumidors que fins ara no havia trobat resposta.

    Actualment es comercialitzen prop de 1.500 joguines en català, xifra que representa al voltant d’un 10% del total de joguines que hi ha ara mateix al mercat

    Els jocs en català, ben visibles per a tothom

    Els comerços adherits es poden identificar fàcilment perquè a l’aparador hi tenen exposada una capsa vermella envoltada de jocs i joguines en català. A més, els jocs i joguines tenen un adhesiu específic de la campanya que els fa visibles.

    Després de l’èxit aconseguit en les edicions anteriors, aquesta 3a edició de ‘I tu, jugues en català?’ es continua implantant arreu del territori des dels 22 centres de normalització lingüística (CNL). A la pàgina Jocs en català del web del CPNL es pot consultar l’oferta de jocs i joguines en català, així com la llista d’establiments que formen part de la campanya. D’altra banda, l’any passat el CPNL va estrenar un cercador de jocs en català (cpnl.cat/jocs/cataleg/) que permet fer cerques filtrant per nom del joc, fabricant, edat o categoria.

    Establiments a Catalunya

    Establiments a Barcelona

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes