• Dia Mundial de la Poesia 2015 al CNL de Barcelona

    Com ja és tradicional, el CNL de Barcelona organitza diversos actes amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, una iniciativa de la Unesco que a Catalunya impulsa la Institució de les Lletres Catalanes, a la qual s’hi afageix el Consorci per a la Normalització Lingüística.

    Lectura pública de poemes
    A l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura (C. Avinyó 52) es farà una lectura pública de poemes en diverses llengües el dimecres 25 de març a partir de les 18.30 h. Les persones que hi vulguin participar han de fer el següent:
    – Triar un poema breu, o un fragment, en la llengua que vulguin. Fins i tot, pot ser un poema de creació pròpia.
    – Llegir-lo en veu alta a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura.
    Per a més informació i per a reservar hora per llegir, hom pot adreçar-se al punt d’informació més proper del CNL o trucar al 934 127 224.
    Us animem a participar-hi!
    CARTELL DIA POESIA 2015-1


    Mostres de poemes
    Al mateix Espai Avinyó – Llengua i Cultura es podrà veure, entre el 23 i el 27 de març, Un mar de versos, una mostra de poemes aportat per l’alumnat dels cursos de català.

    A la delegació de Gràcia – Sarrià-Sant Gervasi, la mostra de poemes de l’alumnat, també de collita pròpia, té el nom de Poeta per un dia, i s’exposarà al vestíbul del 16 al 27 de març.

    Trobada amb la poeta Sònia Moll

    La delegació de Sant Andreu del CNL organitza el 18 de març a les 10 h una trobada amb la poeta Sònia Moll en què l’autora llegirà fragments de la seva obra en prosa poètica Creixen malgrat tot les tulipes i conversarà amb assistents sobre la creació literària.

    Esmorzar poètic

    La delegació d’Horta – Guinardó organitza un esmorzar poètic el 24 de març a les 11 h, un acte en què conflueixen la gastronomia, la poesia i la música.

     

    Hi esteu convidats.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes