• Vine a la Font Màgica i a l’Ateneu de Fabricació de la Barceloneta

    Carrega’t d’energia a l’Ateneu de Fabricació de la Barceloneta

    Dijous 7 de maig, de 19 a 20 h

    Vols conèixer com funciona un Ateneu de Fabricació digital? Vols saber què s’hi pot fer en temes d’energies renovables i materials?

    Si t’agrada aprendre i ets creatiu, et mouen valors com el treball cooperatiu i la innovació social i vols ser protagonista d’una gran aventura tecnològica en plena era digital, vine a descobrir l’Ateneu de Fabricació Digital de la Barceloneta.

    Lloc: La Fàbrica del Sol

    Hora: De 19 a 20 h

    No cal inscripció prèvia.

     

    Un Ateneu de Fabricació digital és un espai de cocreació vinculat a la innovació social, les noves tecnologies i en especial a la fabricació digital. Es tracta d’espais en què ciutadans, organitzacions, universitats i empreses treballen per fer realitat les idees que transformen el nostre entorn. La Xarxa d’Ateneus de Fabricació de Barcelona promou i dóna suport a aquests espais.

     

    Els engranatges màgics de música, llum i color: la Font Màgica de Montjuïc

    Divendres 8 de maig, de 20 a 21.30 h

    L’aigua, el color i la música es barregen com un sol element. Endinsa’t en el cor de la font més captivadora de la ciutat per conèixer els secrets del seu funcionament.

    Visita a l’interior de la Font Màgica de Montjuïc. Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

    Més informació i inscripcions: http://lafabricadelsol.bcn.cat/inscripcions/com-funciona-barcelona/com-funciona-barcelona-adults-i-families/els-engranatges-magics-de-musica-llum-i-color-la-font-magica-de-montjuic

     

    Aquestes activitats són gratuïtes.

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes