• I tu, com celebres Sant Joan?

    Al CNCONCURS I tu, com celebres Sant Joan amb codi QRL de Barcelona tenim ganes de celebrar la revetlla de Sant Joan i per fer-ho volem compartir amb tothom de quina manera celebreu aquesta festa plena de màgia.

    Ens agradaria conèixer les tradicions d’arreu del món i per això volem recollir els vostres testimonis per mostrar l’abast d’una de les festes més populars i diverses.

    Per aquesta raó us demanem que ens envieu fotografies o vídeos curts que tingueu d’alguna celebració del solstici d’estiu. Adjunteu-hi un text breu i en català on expliqueu com celebreu aquesta festa.

    Si no teniu cap fotografia o vídeo, també podeu compartir un text que no sobrepassi les 50 paraules.

    La manera de participar-hi serà:

    • publicar la foto / el vídeo i el text al mur del Facebook del CNL de Barcelona.
    • enviant la foto / el vídeo i el text a l’adreça electrònica activitats.bcn@cpnl.cat. En aquest segon cas, el contingut de tots els missatges que rebem el publicarem al Facebook del CNL de Barcelona.

    Entre els que hi participeu, el CNL de Barcelona sortejarà dues invitacions per visitar el jaciment d’El Born Centre Cultural.

    El període de participació per entrar al sorteig és des del 8 fins al 24 de juny. El sorteig es farà el dijous 25 de juny, i el nom de la persona premiada es farà públic al Facebook del CNL de Barcelona el divendres 26 de juny. Es comunicarà a l’afortunat/ada per correu electrònic per indicar-li com podrà recollir el premi.

    I tu, com celebres Sant Joan_ – bases de participació

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes