• Bafarades, nou cicle de tallers i xerrades sobre el còmic

    En el marc de la campanya Uaaaaaaau… Iuhu, pataplaf! Còmic en català, la delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona ofereix un cicle de tallers i xerrades al voltant del còmic sota el títol Bafarades, amb la voluntat d’acostar el novè art als alumnes i al públic en general.

    Bafarades, nou cicle de tallers i xerrades sobre el còmic

    El cicle començarà amb la xerrada “Història del còmic”, el proper 28 de gener, a les 18.30 h.
    Bafarades consta de sis sessions gratuïtes mensuals que ofereixen una visió panoràmica del còmic tenint en compte diferents aspectes que el configuren, com ara l’ús de la llengua, el disseny del personatge i la tira còmica, entre d’altres.

    El cicle de sessions compta amb la participació d’experts en el còmic de diferents branques (escriptors, empresaris, il·lustradors i professors), com ara Mercè Solé, cocomissària de l’exposició Vinyetes: història del còmic en català, que inaugurarà el cicle amb la sessió titulada “Història del còmic”, una visió retrospectiva de la història del còmic en català.

    Aquesta iniciativa inclou la col·laboració de Continuarà Còmics, establiment adherit a la campanya, que tanca Bafarades amb una visita guiada. També comptem amb l’Escola Joso, que acull un taller per aprendre a dissenyar una tira còmica, a càrrec del professor de l’escola i il·lustrador, Oriol Garcia Quera.

    Per assistir a les sessions cal inscriure’s prèviament a través del telèfon 934 127 224 o de qualsevol delegació del CNL de Barcelona.

    Lloc i horari: CNL de Barcelona – Delegació de Ciutat Vella Espai Avinyó -Llengua i Cultura (c. Carabassa, 15 / c. Avinyó, 52), de 18.30 a 20 h.*

    *Excepcionalment la sessió 5 es farà a l’Escola Joso (c. Entença, 163)

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes