• Música i cançó improvisada al CAT

    El pròxim dimecres hem organitzat una visita al Centre Artesà Tradicionàrius i assistirem a la primera sessió de Les Vespres dels dimecresuns concerts on es conviden els músics o glossadors participants a improvisar plegats.
    20.15 h: Trobada a la porta del C.A.T.
    20.30 h: Ens rebrà el director del centre o algun membre de l’Associació Cultural TRAM i ens explicarà l’origen i tota la història del Centre Artesà de Gràcia i del Tradicionàrius, ens ensenyarà les instal·lacions (amb una mica de sort podrem veure si fan alguna classe de gralla, acordió…) i ens explicarà quines activitats hi desenvolupen actualment.
    21 h: Anirem al Bar del C.A.T., dins del mateix edifici, i coneixerem alguns dels glossadors o músics que participaran al concert.
    21.30 h: Assistirem al primer concert de Les Vespres.
    En el següent enllaç trobareu més informació d’aquesta primera sessió de Les Vespres.

    http://www.tradicionarius.cat/ca/les-vespres-dels-dimecres.-musica-i-canco-improvisades/programacio/320

    Si esteu interessants en anar-hi amb el vostre grup, truqueu-nos al 934127224 o envieu-nos un correu electrònic per comunicar-nos quantes persones sereu.

    D’altra banda, recordeu que si voleu assistir a alguna altra sessió de Les Vespres (se’n fan fins al mes de març) també ens hauríeu d’enviar un missatge per tal de poder avisar al C.A.T. amb antelació.

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes