• Viu la poesia al CNL de Barcelona!

    Espai Avinyó-Llengua i Cultura (Carrer Avinyó, 52)
    Barcelona
    La Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia, una diada que convida a tothom a reflexionar sobre el poder del llenguatge poètic i la promoció de les capacitats creadores de les persones, des de la diversitat cultural i lingüística.

    Per celebrar-ho, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ha preparat pels dies 16 i 17 de març una festa de la paraula i les lletres amb tota una sèrie d’iniciatives, presencials i també a la xarxa, per fomentar l’ensenyament de la poesia entre tot l’alumnat del centre. Podeu consultar el programa d’activitats en aquest enllaç.

    Algunes de les activitats que es faran inclouen lectures en veu alta, cal·ligrames, música, recitals, fotografia, tallers, i molt més. A més, també s’ha organitzat una ruta poètica perquè els grups classe puguin anar a llocs del centre de la ciutat estretament vinculats amb la poesia i recitar un poema al carrer. Us deixem l’enllaç on podeu veure la ruta poètica perquè us animeu a fer-la no només amb els companys d’aula, sinó també amb amics o familiars.

    Anima’t a participar-hi!

    Enllaços relacionats
     

    Resultat d'imatges de dia mundial de la poesiaViu la poesia al CNL de Barcelona!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes