• Víctor Cobas, de Viravi edicions, acomiadarà amb el Capità Flint la tercera temporada d’El Club del joc

    Llibreria La Font de Mimir, c. Costa Cuxart, 5
    Barcelona
    Dimecres, 15 de juny de 2016 a les 18:30
    jocDimecres 15 de juny a les 18.30 h la llibreria La Font de Mimir acollirà la sessió de comiat de la tercera temporada d’El Club del joc. Viravi, la jove editorial de Granollers ens ha regalat l’edició d’un bon joc per jugar en família. Es tracta de Capità Flint, creat per Josep Maria Allué i que, per explicar-ho en poques paraules, suposa un nou gir al popular Jungle Speed o al tradicional Encenedor.

    En aquest cas som un grup de pirates que es reparteix un botí. Els jugadors giren cartes, fan combinacions segons el tipus de tresor o el color que tenen i han d’estar molt atents a les petites icones que hi ha a cada il·lustració, ja que podrà fer que hagin d’actuar molt ràpidament per atrapar al lloro dels pirates.

    La tercera temporada d’El Club del jocVíctor Cobas, de Viravi edicions, acomiadarà amb el Capità Flint la tercera temporada d'El Club del joc

    En total, durant aquesta tercera temporada, s’haurà afegit 6 sessions més, amb 85 assistents, a les de la segona temporada 2014-15. En cadascuna d’aquestes sessions hem pogut conèixer nous jocs editats en català de la mà dels seus creadors: Ferran Ranalias ens ha presentat Manresa 1724, un joc d’estratègia que pren com a punt de partida la destrucció de Manresa durant la Guerra de Successió; Nacho Pascual ens ha ensenyat Cap de colla, un joc de taula de cartes i daus que representa i difon la cultura castellera; amb l’Òscar Garcia i el Marc Olònia, de Cia. de jocs l’Anònima vam transformar el taular de joc en una calçotada, a Calçotada Wars, i El Toni Serradesanferm ens va presentar el seu joc Storytelling, una barreja de memory i contadors de contes. Des d’aquí volem llançar un profundament agraïment a tots ells per la seva disponibilitat, temps i dedicació al nostre club. I, a la vegada, volem agrair, també, la sessió del joc Dixit que va presentar en Víctor Baroja, membre, amic i col·laborador del club des dels primers dies, així com a en Carles Ramon, propietari de la llibreria La Font de Mimir.

    Moltes gràcies a tots!

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes