• Titelles anirumors a Nou Barris com a celebració dels 5 anys de l’Espai Avinyó

    titellesDissabte passat, l’Espai Avinyó va celebrar els 5 anys de trajectòria amb l’obraTitelles antirumors: A Babel amb patinet, un espectacle teatral de titelles divertit i emocionant, basat en les relacions interculturals i que posa en relleu les virtuts de la perspectiva crítica dels agents antirumors.

    L’acte va tenir lloc a la plaça davant del Centre Cívic Can Basté.

    Des de dimecres 14 de setembre, l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura proposa un seguit d’activitats per celebrar el seu 5è aniversari. Distribuïdes també entre dissabte 17 i diumenge 18 de setembre, aquestes activitats tenen l’objectiu de fer que tots els districtes de Barcelona bateguin al ritme de diferents propostes i accions participatives interculturals. Diumenge 18 de setembre, les celebracions es tancaran amb un concert gratuït de Yacine & The Oriental Groove a la Rambla del Raval.

    L’Espai Llengua i Cultura va néixer com a projecte comú el mes de març del 2011 amb l’impuls conjunt de la Direcció de Drets de Ciutadania i Immigració de l’Ajuntament de Barcelona, i del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes