• El CNL de Barcelona consolida la participació al Barcelona International Community Day

    El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va tornar a tenir un estand informatiu en la tercera edició del Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona que va tenir lloc dissabte passat 22 d’octubre al Museu Marítim.
    El CNL de Barcelona consolida la participació al Barcelona International Community DayUn gran nombre de visitants van passar per l’estand del CNL de Barcelona per demanar informació sobre els serveis del CNL.

    El Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona va organitzar un taller de converses lingüístiques del qual van sorgir dotze noves parelles.

    El Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona va celebrar dissabte 22 d’octubre la seva tercera edició. La fira, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, comptava enguany amb un 12% més d’expositors, entre associacions i clubs d’estrangers, escoles internacionals, empreses i entitats. Entre tots els participants, hi tornava a ser el CNL de Barcelona, amb l’objectiu d’informar la comunitat internacional de la ciutat sobre els serveis que ofereix el centre.

    A més, durant tot el dia, a l’expositor de Barcelona Activa, es va estar informant també sobre el curs Català per als negocis, una modalitat de Bàsic 1 adaptada per a empresaris que fa poc que són a Barcelona.

    L’esdeveniment, destinat a donar la benvinguda, informar i facilitar la integració de la comunitat estrangera resident a l’àrea de Barcelona, va ser inaugurat al migdia per Jaume Collboni, tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació i va comptar amb la participació de l’escriptor anglès resident a Catalunya, Mathew Tree. Collboni va expressar que “Barcelona és una ciutat global, que vol estar al món i que alhora té una àmplia representació de la comunitat internacional, que ha de trobar-s’hi com a casa, i que necessita els seus propis circuits i serveis”.

    Un cop acabada la inauguració, el segon tinent d’alcalde va visitar l’estand del CNL de Barcelona i va poder conversar amb la subdirectora del centre, Assumpta Escolà. També va explicar que ell havia estat voluntari lingüístic i que va quedar molt content amb l’experiència.

    Enguany, el Voluntariat per la llengua va tenir un paper destacat en l’esdeveniment. Marcel Pellejà, responsable del programa a Barcelona i Marta Jarque, coordinadora de Dinamització i Assessorament del CNL de Barcelona, van oferir un taller de presentació del programa Voluntariat per la llengua, una forma simpàtica de donar a conèixer el Voluntariat per la llengua i que va facilitar la creació d’una dotzena de noves parelles lingüístiques de manera espontània. El públic va valorar molt positivament aquesta activitat i en acabar el taller es van fer inscripcions al programa.
    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes