• Les edats perdudes al Club de lectura de Nou Barris

    'Les edats perdudes', al Club de lectura de Nou BarrisDilluns vinent, 14 de novembre, tindrà lloc la segona sessió del Club de lectura intermedi que la delegació condueix a la Biblioteca de Nou Barris.

    En aquesta ocasió, s’hi comentarà l’obra Les edats perdudes, de Judit Pujadó. La novel·la narrala vida de la Nora que, a principis dels anys vuitanta, encara a l’adolescència, perd els pares. Obligada a viure amb la seva àvia, que pràcticament no coneix, la Nora veu com la vida se li capgira quan s’ha de traslladar a una barriada de Barcelona. Enyorada de l’alegria i la placidesa que li transmetien els pares, la Nora ha d’aprendre a viure en un ambient molt més dur, més amarg. Amb els seus nous amics, passa les tardes recorrent els carrerons del barri i les esplanades, alhora que, de mica en mica, descobreix la beguda, el sexe, i es va acostumant a la seva nova vida, fins que un segon tràngol l’obliga a refer-la per segona vegada lluny de la ciutat, en un poble on la gent ha après a viure sense passat.

    A partir dels records que basteixen els personatges i de la solitud que els impregna, en un joc creuat de retalls de vida, Judit Pujadó construeix amb gran sensibilitat una sòlida novel·la que alterna les dificultats i dolors del pas a l’edat adulta amb la tranquil·la i satisfeta decadència de la maduresa. Amb aquest llibre l’autora va quedar finalista del X Premi Llibreter 2009.

    L’activitat és gratuïta, prèvia inscripció a la biblioteca.

    Biblioteca de Nou Barris, Pl. Major de Nou Barris, 2, 08042 Barcelona
    Dilluns 14 de novembre
    19.00 h

    Save

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes