• Participació al Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona

    Museu Marítim de Barcelona (Avinguda de les Drassanes, s/n)
    Barcelona

    Participació al Dia de la Comunitat Internacional de BarcelonaEl Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona participarà per quart any consecutiu al Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona, que se celebrarà el proper 21 d’octubre, de 10 a 19 hores, al Museu Marítim de Barcelona.

    La iniciativa, de Barcelona Activa, pretén ser la cita de referència per als membres de la comunitat internacional que viu i treballa a la ciutat. A partir de les 10 h, la jornada presentarà un programa complet d’activitats, conferències, taules rodones i tallers dirigits a aquest col·lectiu, així com una zona d’expositors amb empreses i serveis especialitzats a atendre les necessitats de les persones d’arreu del món que escullen Barcelona com a lloc de residència.

    El CNL de Barcelona és una de les entitats que hi serà amb un expositor, des d’on oferirà informació dels cursos de català i de la resta de serveis que ofereix el Centre. A més, el Voluntariat per la llengua durà a terme un taller, de 16.45 a 17.30 h de la tarda, a la Sala Besòs de la fira, on explicarà als assistents en què consisteix el programa.

    L’entrada al Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona és oberta i gratuïta a tothom, però cal inscriure-s’hi prèviament al web.

    Us animem a acompanyar-nos el proper 21 d’octubre i a compartir la jornada amb altres membres de la comunitat internacional.

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes