• Èxit de participació en el tret de sortida de Uaaaaaaau, iuhu, pataplaf! pel còmic en català

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAJordi Manent, director del CNL de Barcelona, anuncia que Lluís Juste de Nin serà la imatge de la campanya

  La notícia es va fer pública durant l’acte en què l’il·lustrador, dibuixant i ninotaire Lluís Juste de nin va presentar, el passat 20 de novembre, la seva obra en còmic en un acte organitzat per la delegació de Nou Barris i la llibreria La font de mimir

  Juste de Nin, presentat per Lluís Cabrera, president del Taller de músics i activista cultural,  va fer un recorregut pels nou títols que componen la seva obra en novel·la gràfica, entre els quals va destacar la primera, Els Nin, Barcelona 1931, La muntanya màgica i, la darrera, Rauxa. Aquestes nou novel·les gràfiques expliquen “la història del meu país d’una manera diferent, des de que va néixer el catalanisme polític, a finals del segle XIX”, va dir Juste de Nin. L’autor ja té enllestida la novel·la que farà deu i que va presentar en primícia, “Quan de tu s’allunya”, els personatges de la qual s’exilien a París després de la Guerra Civil.

  Prop de 350 veïns participen a la 1a Festa del tebeo i del lliIMG_0438bre il·lustrat

  Aquest acte, va servir de cloenda de la 1a Festa del tebeo i del llibre il·lustrat amb una més que notable acceptació per part dels veïns de Nou Barris. El 15 de novembre, prop de 350 persones van poder endinsar-se en el món del còmic a la plaça de Torre Llobeta. Durant tot el dia, els visitants van tenir l’oportunitat de fullejar més d’una seixantena de mostres de còmics en català, cedits per les editorials Joventut, Planeta, Editorial Base, Ediciones B, Edicions de Ponent, Grup 62 i Editorial Casals; particpar en el concurs enCOMICa’t o bé treballar un taller d’onomatopeies, a l’estand de la delegació de Nou Barris.

  IMG_0431IMG_20141115_102711IMG_20141115_102721

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes