• Sessió de comiat de la 2a temporada d’El Club del joc

  IMG_0381

  ECJ

   

   

   

  Demà a la tarda, a la llibreria La font de mimir, hi haurà una sessió de comiat de la 2a temporada d’El Club del joc.

  30 de juny de 2015
  De 18.30 a 20.00h
  A La font de mimir (Costa i Cuxart, 5)

  En total, durant aquesta segona temporada, s’haurà afegit 6 sessions més a les de la primera temporada 2013-14. En cadascuna d’aquestes sessions hem pogut conèixer nous jocs editats en català de la mà dels seus creadors: l’Oriol Comas ens ha presentat Victus, un joc de cartes homònim a la novel·la d’Albert Sánchez Piñol; l’Enric Aguilar ens ha ensenyat La fallera calavera, un joc amb bons tocs sarcàstics i amb una estètica a l’estil de Tim Burton; amb en Jordi Torras vam transformar el taular de joc en un divertit correfoc, i l’Octavian Mocanu ens va donar truc insospitables per poder formar un munt de paraules a l’Scrabble. Des d’aquí volem llançar un profundament agraïment a tots ells per la seva disponibilitat, temps i dedicació al nostre club. I, a la vegada, agrair, també, la sessió dedicada a jocs de 1714 que va organitzar en Víctor Baroja, membre i amic del club des dels primers dies.

  Per a la sessió de demà, farem un recull d’aquests jocs.

  Durant les 6 sessions d’aquest any hem sumat més de 63 assistents, fet que ens demostra que el joc en català és viu i rendible i que ens anima a sumar més temporades. Moltes gràcies a tots!

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes