• El proper dimarts 29 de setembre a la biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta de Nou Barris tindrà lloc una xerrada-col·loqui sobre l’obra de Paco Roca L’hivern del dibuixant

    cartell final escanejat

    Amb “Què hi ha al darrere de L’hivern del dibuixant?Jordi Coll, editor d’Amaníaco, ens endinsarà en el món d’aquest còmic amb l’ajuda i la participació d’antics col·laboradors de l’Editorial Bruguera. L’hivern del dibuixant és un homenatge als creadors d’historietes infantils i juvenils, als autors dels còmics més famosos que van aparèixer a finals dels anys cinquanta a Barcelona. L’obra retrata un grup de dibuixants de l’Editorial Bruguera que intenten fundar una revista que els faci sentir més lliures dins del procés de creació i que els permeti controlar els personatges, però el moment històric en què viuen actuarà com a rerefons en una empresa que els fa sentir com uns obrers sense drets que treballen a canvi de diners.

    La xerrada, que començarà a les 7 del vespre, clourà amb un col·loqui obert a tots els assistents. Aquest acte s’emmarca dins de la II Festa de Tebeo i el llibre il·lustrat de Nou Barris.
    Dimarts 29 de setembre, a les 19.00h
    Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, Pl. Carmen Laforet, 11

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes