• Intermedi 2, lectures i recomanació de documental

  Els alumnes de l’Intermedi 1 i 2 del matí tenen una llista de llibres per llegir. Han de fer una lectura per mòdul. Poden escollir entre títols com De peus a terra, cròniques d’una àvia al Caire (A. Folch); 39 + 1 (S. Soler); El perquè de tot plegat (Q. Monzó),  o El secret del meu turbant (Gulham, Rotger).

  La Isabel Molero, alumna de l’I2, ens demana que enllacem el documental Tornar a Nadia i en parla així:

  “Per tots els que heu llegit “El secret del meu turbant”, us recomano que veieu aquest documental, on la Nadia torna al seu país i ens mostra una mica tot això que ens hem imaginat en llegir el seu llibre, els llocs on viscut,  la seva família i els seus amics.

  I pels que encara no heu llegit el llibre, estic segura que si veieu aquest documental us vindran ganes de fer-ho.”

  Catalanfilmsdb.cat

   

  Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes