• Comença un nou Cicle Il·lustrats a Nou Barris

    ORIGINAL_FULLETO_ILLUSTRATS 2La Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona hi col·laborarà amb un taller sobre el llenguatge del còmic el dilluns 19 de setembre a les 18.30 hores,  al Centre Cívic de Torre Llobeta

    Des del 9 fins al 30 de setembre tindrà lloc un seguit d’activitats al voltant de la il·lustració i la literatura que se’n deriva contes, llibres il·lustrat i, també, còmics sota el títol de Cicle Il·lustrats ja conegut en temporades anteriors i promogut pel Centre Cívic de Torre Llobeta amb la col·laboració de la Biblioteca Vilapicina i la Torre llobeta, la llibreria La font de mimir i la delegació de Nou Barris del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, amb el suport del Districte de Nou Barris.

    Aquest cicle pretén apropar la il·lustració al gran públic presentant-la com una disciplina artística plena de possibilitats i, actualment, en gran expansió. També vol ser un aparador per als artistes novells i les noves tendències dins d’aquest món.

    En el context d’aquest cicle, la Delegació de Nou Barris , conduirà un taller sobre El llenguatge del còmic: com tenir ganxo!. Una activitat per aprendre les eines bàsiques per trobar el llenguatge més adequat per a cada situació lingüística. Una iniciativa que també s’emmarca en la campanya del centre Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Còmic en català que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els còmics que s’editen en català per tal de fomentar-ne la lectura i el consum.

     

    Enllaços relacionats

    Save

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes