• El CNL de Barcelona regala entrades per anar al Saló del Manga

    El CNL de Barcelona et porta al Saló del Manga és el nom del concurs de facebook organitzat amb la col·laboraciò de Ficomic, responsble d’aquest certamen. Entre els participants se sortejaran deu entrades per assistir al Saló l’1 de novembre

    El CNL de Barcelona regala entrades per anar al Saló del MangaPer participar al concurs només cal entrar al facebook del Centre, buscar la publicació del concurs, posar-hi M’agrada i explicar breument perquè us agradaria assistir al Saló del Manga.

    Les persones interessades poden participar fins al dimarts 25 d’octubre a les 12h i entre totes elles se sortejaran deu entrades per anar al Saló l’1 de novembre.

    Manga en català

    La campanya impulsada pel CNL de Barcelona Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Manga en català inclou també els títols de manga en català que actualment hi ha al mercat. En el cercador de còmics en català s’hi poden trobar.

    Tal com ha estat habitual en les dues darreres edicions, la informació de la campanya Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Manga en català també circularà pels passadissos del XXII Saló del Manga per donar a conèixer al nombrós públic d’aquest sector que també poden gaudir del manga en llengua catalana.


    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes