• El Saló del Manga més gran de la seva història amplia espai i activitats

    Per cinquè any consecutiu, el XXII Saló del Manga de Barcelona, que se celebrarà̀ del 29 d’octubre a l’1 de novembre, augmenta fins als 70.000 metres quadrats l’espai d’exposció, un nou rècord en la seva història. Al Saló hi haurà informació del manga en català a través de la campanya Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Còmic en català del CNL de Barcelona.
    El Saló del Manga més gran de la seva història amplia espai i activitatsD’esquerra a dreta: Josep Maria Polls, Albert Cavero, Carles Santamaria, Akiko Sagano i Patrici Tixis, després de presentar a la premsa la XXII edició del Saló del Manga de Barcelona. El president de FICOMIC i del Gremi d’Editors de Catalunya, Patrici Tixis, posa l’èmfasi en el creixement de l’espai del Saló, que enguany és “un 40% més gran” que fa un parell d’anys, fruit de la demanda dels assistents i del creixement d’expositors i activitats. I és que ja fa temps que el Saló del Manga va molt més enllà del gènere: “El gran atractiu que té és que és un saló del manga i, a la vegada, una gran representació de la cultura japonesa”, diu el president de FICOMIC.

    El director del Saló del Manga de Barcelona, Carles Santamaria, subratlla la creació d’un canal de televisió en streaming en col·laboració de www.misiontokyo.com, així com les projeccions de pel·lícules inèdites, l’increment del nombre d’activitats i el d’expositors en un 10%.

    Un any més, l’organització ha confirmat convidats de pes com els autors del manga de Pokémon, Hidenori Kusaka i Satoshi Yamamoto; els creadors del llargmetratge d’animació One Piece Gold, Hiroaki Miyamoto, Hiroyuki Sakurada i Masayuki Sato. A més, el certamen comptarà amb la presència del director d’animació Yoshimichi Tamura, responsable de Dofus – Livre 1: Julith, entre d’altres títols de la factoria Disney i Dreamworks.

    Les entrades  de dissabte, diumenge i els abonaments pels 4 dies estan exhaurits, i que les taquilles romandran tancades dissabte i diumenge.

    El Consolat General del Japo a Barcelona col·labora en el Saló

    La nova edició del certamen es va presentar ahir 24 d’octubre, a l’Escola de Còmic Joso amb la participació de la cònsol general adjunta del Consolat General del Japó a Barcelona, Akiko Sagano; el president de FICOMIC i del Gremi d’Editors de Catalunya, Patrici Tixis; el director de comunicació d’Honda Motor Espanya, Albert Cavero; el director d’estudis de l’Escola de Còmic Joso, Josep Maria Polls; i el director del Saló del Manga de Barcelona, Carles Santamaria.

    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona – Ficomic

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes