• El concurs Les llengües de la meva vida arriba a la recta final

    El dilluns 28 de novembre acaba el termini per participar en el concurs d’autobiografies lingüístiques Les llengües de la meva vida, organitzat pel CNL de Barcelona. La convocatòria està tenint èxit i fins al moment ja s’han presentat més d’un centenar de treballs.
    El concurs Les llengües de la meva vida arriba a la recta final

    El concurs d’autobiografies lingüístiques es presentat molt disputat, ja que s’hi han presentat més de cent participants.

    Més d’un centenar d’alumnes dels cursos de català del CNL de Barcelona i participants del Voluntariat per la llengua de la ciutat ja han participat al concurs Les llengües de la meva vida. Cada concursant, ja sigui en la modalitat individual o en la col·lectiva, ha presentat la seva autobiografia lingüística, que es pot fer en qualsevol format: escrit, àudio, audiovisual, fotogràfic, etc.

    Ja ens trobem a la recta final, però encara hi ha temps per concursar. En aquest enllaç donem unes cuantes idees per fer l’autobiografia. Quan estigui enllestida s’ha d’enviar a l’adreça concurs.cnlb@cpnl.cat .

    I després…

    El jurat de Les llengües de la meva vida està format per una representació del CNL de Barcelona (quatre persones), un representant del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona i un representant de l’àmbit de Formació i Foment del Consorci per a la Normalització Lingüística. El president del jurat tindrà vot de qualitat.

    El CNL de Barcelona farà una selecció i classificació de les obres presentades per facilitar la tasca del jurat.

    I el veredicte del jurat serà inapel·lable i es farà públic a finals de gener de 2017.

    El mes de febrer es farà l’acte de lliurament de premis, que s’anunciarà oportunament, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna.
    Centre de Normalització Lingüística

    Enllaços relacionats

     

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes