• Les autobiografies lingüístiques dels alumnes de català es poden consultar en línia

    Tots els treballs presentats al Concurs d’autobiografies lingüístiques “Les llengües de la meva vida” del CNL de Barcelona es poden trobar al blog que es va obrir a l’inici del concurs, així com moltes més informacions relacionades amb la iniciativa.
    Les autobiografies lingüístiques dels alumnes de català es poden consultar en línia

    El Concurs d’autobiografies lingüístiques va tenir un gran èxit de participació i una valoració molt bona per part d’alumnes i professorat

    El blog “Les llengües de la meva vida” recull tota la informació relacionada amb el Concurs d’autobiografies lingüístiques que el CNL de Barcelona va organitzar durant els últims mesos de l’any passat: instruccions, bases, notícies, exemples… Ara, s’hi han afegit totes les autobiografies elaborades pels participants en el concurs.

    D’aquesta manera, ja es poden consultar els 213 treballs presentats: 173 en la modalitat individual i 40 en la col·lectiva i, pel que fa al format: 174 textos, 38 vídeos i 1 treball fotogràfic. Podreu trobar-los a l’apartat “Autobiografies lingüístiques dels alumnes i Voluntariat per la llengua”, seleccionant la categoria pertinent: inicial-bàsic-elemental, intermedi-suficiència-superior i Voluntariat per la llengua.

    El Concurs d’autobiografies lingüístiques va tenir un gran èxit de participació i una valoració molt bona per part d’alumnes i professorat. A més, l’acte de lliurament de premis del concurs, que es va fer el 22 de febrer, va aconseguir reunir bona part dels participants i va posar de manifest els valors educatius i de cohesió que es respira als cursos.

    Les autobiografies lingüístiques dels participants al concurs van mostrar la gran diversitat de llengües maternes que conviuen a les aules de català: de l’alemany a l’uzbek passant per l’anglès, el basc, el francès, el gallec, l’hongarès, l’italià, el neerlandès, el romanès, el rus, el suec o l’ucraïnès; al costat del guaraní, el quítxua, el xinès mandarí, el xinès cantonès, el panjabi, el bengalí, l’urdú o el japonès, entre moltes altres llengües.


    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

    Enllaços relacionats

     

    Save

    Save

    Save

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes