• Homenatge a Quima Jaume en el 25è aniversari de la seva mort

    En ocasió del 25è aniversari de la mort de la poeta Quima Jaume (Cadaqués, 1934-1993) el pròxim 28 de febrer, a les 19 hores, se li farà un homenatge, organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes i la Biblioteca de Catalunya.
     Imatge relacionada
    L’acte comptarà amb la intervenció d’Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya, i Rosa Ardid, marmessora de Quima Jaume i estudiosa de la seva obra, que presentaran l’acte. Hi haurà un col·loqui sobre l’obra i la trajectòria literària i vital de Quima Jaume en què intervindran Rosa Ardid; Neus Aguado, poeta, assagista i periodista cultural; Lluïsa Julià, escriptora i assagista de la literatura escrita per dones, i Caterina Riba, doctora en Literatura i investigadora en poesia contemporània d’autoria femenina.
    L’homenatge, que tindrà lloc a la Biblioteca de Catalunya, acabarà amb un recital poètic, a càrrec de poetes guanyadors del Premi “Cadaqués a Quima Jaume” amb Lluís Calvo, Antoni Clapés, Agustí Pons. La cloenda anirà a càrrec de la secretària general del Departament de Cultura, Maria Dolors Portús.

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes