• Alumnes de la delegació de Nou Barris celebren la Setmana de la Poesia

  Arriba el mes de maig i torna, un any més, Barcelona Poesia, del 10 al 16 de maig.  La  Setmana de la Poesia d’enguany serà la seva vint-i-unena edició i, per celebrar-ho, el festival vol tornar a omplir la ciutat de versos. Barcelona Poesia omple de nou la ciutat de versos vibrants, punyents, emotius, reivindicatius! En aquest context, la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona s’ha sumat a la iniciativa amb diferents activitats. Els alumnes de la delegació han treballat poemes dadaistes d’una manera lúdica. El resultat serà exposat durant tota aquesta setmana al vestíbul de les aules: cartolines de colors i versos que omplen l’entrada a les classes de català, composicions poètiques que animen a crear-ne més i a poder jugar amb la llengua. Poemes i versos, perquè la poesia, ara, més que mai, ens és necessària.

   

   

  Com a mostra, us ensenyem aquestes fotografies del curs de suficiència 2 de l’Olga

 1. Sergi

  20 Mai 18
  16:58 #

  Molt bona feina companys!!!

  Respondre

  1. clicat

   23 Mai 18
   8:52 #

   I tant! Felicitats!

   Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes