• Deu anys de l’Optimot

  0001bAquest any l’Optimot fa deu anys. El 2008 es va posar en funcionament l’atenció personalitzada, que és el servei que respon les consultes dels usuaris i alimenta el cercador amb fitxes de l’Optimot. Com que deu anys són molts i donen per a molt, els volem celebrar d’una manera especial. Estigueu atents a la xarxa perquè aviat anunciarem com ho farem. De moment, ens agradaria compartir amb vosaltres un repàs particular de la història del servei. Sabíeu que…

   

   

  1. A l’atenció personalitzada som cinc lingüistes que gestionem el servei i responem les consultes.

  2. La Superoptimota és el nostre alter ego des que la vam veure néixer amb la publicació de la nova llista de diacrítics. Sí, tenim superpoders…

  3. En aquests deu anys, hauríem pogut fer-nos la barba d’or cada vegada que ens heu demanat si les fitxes de l’Optimot estan en venda. Esteu d’enhorabona: a l’Optimot tot és gratis!

  4. Més d’un heu volgut venir a veure’ns en persona —per felicitar-nos, és clar 😉 De moment ens estimem més mantenir el nostre quarter general en secret.

  5. Heu rebatejat el servei amb noms tan ocurrents com el Cercamot o l’Oracle.

  6. Segons el que vosaltres mateixos ens heu explicat, l’Optimot us ha ajudat a guanyar un sopar, a resoldre mots encreuats o a fer el tifa amb els amics.

  7. Sovint heu arrufat el nas perquè l’Optimot no us corregeix (ni tradueix) un text, però és que no és un corrector! L’Optimot són més aviat els diccionaris que té damunt la taula el corrector.

  8. Ens heu fet consultes impossibles com ara una llista de totes les paraules que comencen per a. Ah, també ens heu demanat quin és el vostre signe del zodíac.

  9. Els usuaris veniu del nord, del sud, de terra endins i de mar enllà: n’hi ha que sou dels Estats Units, Corea, l’Argentina, el Brasil, Austràlia o Costa Rica.

  i 10. En aquests deu anys, ens heu ajudat moltíssim a enriquir el cercador amb les vostres consultes i propostes de millora. Al capdavall, l’Optimot no seria l’Optimot si no fos pels sempre fidels usuaris, si no fos per vosaltres.

   

  Moltes gràcies i per molts anys més!

  Deu anys de l’Optimot

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes