• Nou Barris als segles XX, X i XV

    La delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona va organitzar l’activitat del mes d’abril del programa de Voluntariat per la llengua. Aquesta activitat va consistir en un itinerari històric i contemporani pel districte. Els assitents van poder visitar l’antic Institut mental de la Santa Creu i Sant Pau, actual seu del Districte i de la Biblioteca de Nou Barris, la parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina, la llibreria La font de mimir i el Centre Cívic de Torre Llobeta.
    Carlos Izquierdo, conseller tècnic del districte, va explicar la història de l’antic edifici de l’institut mental i va destacar la importància de treballar col·laborativament amb la delegació de Nou Barris en un districte on el coneixement de la llengua catalana és un dret de la ciutadania que ajuda la cohesió social. El Carles Ramon va obrir les portes de la seva llibreria i la Celia Juárez va fer un repàs de la història de l’edifici del centre cívic.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes